Kod produktu: 5903794183919
Wystaw opinię o produkcie
OLEJEK KOSMETYCZNY RYCYNOWY - SATTVA (AYURVEDA) - 250 ml
Olejek Rycynowy
Składniki:
- Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Opis:
Olejek rycynowy jest szeroko stosowany w kosmetyce, znany przede wszystkim z właściwości przeciwzapalnych, przeciwbakteryjnych oraz nawilżających i regeneracyjnych. Dzięki swoim unikalnym cechom, jest idealny do pielęgnacji skóry i włosów.
Uwaga:
- Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią.
- Ze względu na naturalne składniki produktu, kolor oraz konsystencja mogą ulec zmianie, jednak skuteczność produktu pozostaje bez zmian.
Zalecane Warunki Przechowywania:
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych.
Zastosowanie:
Olejek rycynowy można stosować w różnych formach, w zależności od potrzeb pielęgnacyjnych:
- Nawilżanie skóry: Nanieść niewielką ilość olejku na skórę i delikatnie wmasować.
- Pielęgnacja włosów: Wmasować olejek w skórę głowy i na całej długości włosów. Pozostawić na kilka godzin lub na całą noc, a następnie umyć włosy.
- Odżywianie paznokci: Wmasować olejek w paznokcie i skórki, aby je nawilżyć i wzmocnić.
Zapytaj o produkt
Administratorem danych osobowych jest URVIT Michał Urbański. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Udostępnianie karty produktu
Koszty dostawy wybranego produktu
-
InPost Paczkomaty 24/7 13,99 zł
-
Pocztex - kurier Poczty Polskiej 10,99 zł
-
InPost Kurier 15,99 zł
-
DHL Kurier 16,99 zł
-
DPD Kurier 20,99 zł
-
Odbiór osobisty - Darmowa
Opieńskiego 1, 60-685 Poznań
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Opis prodktu
Olejek Rycynowy
Składniki:
- Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Opis:
Olejek rycynowy jest szeroko stosowany w kosmetyce, znany przede wszystkim z właściwości przeciwzapalnych, przeciwbakteryjnych oraz nawilżających i regeneracyjnych. Dzięki swoim unikalnym cechom, jest idealny do pielęgnacji skóry i włosów.
Uwaga:
- Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią.
- Ze względu na naturalne składniki produktu, kolor oraz konsystencja mogą ulec zmianie, jednak skuteczność produktu pozostaje bez zmian.
Zalecane Warunki Przechowywania:
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych.
Zastosowanie:
Olejek rycynowy można stosować w różnych formach, w zależności od potrzeb pielęgnacyjnych:
- Nawilżanie skóry: Nanieść niewielką ilość olejku na skórę i delikatnie wmasować.
- Pielęgnacja włosów: Wmasować olejek w skórę głowy i na całej długości włosów. Pozostawić na kilka godzin lub na całą noc, a następnie umyć włosy.
- Odżywianie paznokci: Wmasować olejek w paznokcie i skórki, aby je nawilżyć i wzmocnić.