Kod produktu: 5908310446851
Wystaw opinię o produkcie
OLEJ KOSMETYCZNY NEEM ECO 50 ml - ETJA
Olej neem ECO 50ml
Opis: Olej neem to 100% naturalny, nierafinowany olej kosmetyczny, tłoczony na zimno z ekologicznych nasion drzewa miodli indyjskiej. Jest powszechnie stosowany w preparatach ajurwedyjskich. Zawiera znaczne ilości NNKT (nienasycone kwasy tłuszczowe) oraz witaminę C i E. Dzięki swoim właściwościom antybakteryjnym, przeciwwrzodowym, grzybobójczym i łagodzącym, często wykorzystywany jest w leczeniu egzemy, łuszczycy, grzybic, łupieżu oraz stanów zapalnych skóry. Doskonale sprawdza się również do pielęgnacji paznokci, włosów oraz cery zniszczonej, suchej i skłonnej do wyprysków. Może być używany do masażu, kąpieli oraz jako naturalny dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów.
Składniki:
- Ekologiczny olej zimnotłoczony z Miodli Indyjskiej (Neem) [Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil]
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zapytaj o produkt
Administratorem danych osobowych jest URVIT Michał Urbański. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Udostępnianie karty produktu
Koszty dostawy wybranego produktu
-
InPost Paczkomaty 24/7 13,99 zł
-
Pocztex - kurier Poczty Polskiej 10,99 zł
-
InPost Kurier 15,99 zł
-
DHL Kurier 16,99 zł
-
DPD Kurier 20,99 zł
-
Odbiór osobisty - Darmowa
Opieńskiego 1, 60-685 Poznań
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Opis prodktu
Olej neem ECO 50ml
Opis: Olej neem to 100% naturalny, nierafinowany olej kosmetyczny, tłoczony na zimno z ekologicznych nasion drzewa miodli indyjskiej. Jest powszechnie stosowany w preparatach ajurwedyjskich. Zawiera znaczne ilości NNKT (nienasycone kwasy tłuszczowe) oraz witaminę C i E. Dzięki swoim właściwościom antybakteryjnym, przeciwwrzodowym, grzybobójczym i łagodzącym, często wykorzystywany jest w leczeniu egzemy, łuszczycy, grzybic, łupieżu oraz stanów zapalnych skóry. Doskonale sprawdza się również do pielęgnacji paznokci, włosów oraz cery zniszczonej, suchej i skłonnej do wyprysków. Może być używany do masażu, kąpieli oraz jako naturalny dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów.
Składniki:
- Ekologiczny olej zimnotłoczony z Miodli Indyjskiej (Neem) [Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil]
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.