Przejdź do głównej treści
polski zł
polski zł
Produkty w koszyku: 0. Zobacz szczegóły
Przejdź do sekcji Opinie

OLEJ KOKOSOWY VIRGIN BIO 500 ml - DIET-FOOD

Producent: DIET-FOOD (przejdź do strony: https://urvit.pl/pl/producer/DIET-FOOD/47)

Składniki:

  • Olej kokosowy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Opis:

Olej kokosowy pozyskuje się z twardego miąższu kokosa. Jest nierafinowany, czyli tłoczony na zimno. Posiada zastosowanie zarówno w gastronomii, jak i w kosmetyce. Nadaje się do smażenia i pieczenia, zastępuje w kuchni margarynę, a dodatkowo nadaje potrawom delikatnego posmaku kokosa. W kosmetyce sprawdza się jako krem oraz odżywka do włosów.

Wartość odżywcza w 100 g:

  • Wartość energetyczna: 3606 kJ / 862 kcal
  • Tłuszcz: 100 g
    • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 94 g
  • Węglowodany: 0 g
    • w tym cukry: 0 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 0 g

Uwagi:

Ślady brązowego osadu są naturalne dla kokosa. Olej przybiera formę stałą w temperaturze poniżej 24 stopni Celsjusza.

Zalecane warunki przechowywania:

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania słońca. Nie wymaga przechowywania w lodówce.

 
 
 
 
 

Przejdź do pełnego opisu
Cena 34,50 zł
Dostępność:
duża ilość
szt.
Zapytaj o produkt
Czas wysyłki: 5 dni
Udostępnij
Dostawa od 10,99 zł - Pocztex - kurier Poczty Polskiej

Opis prodktu

Składniki:

  • Olej kokosowy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Opis:

Olej kokosowy pozyskuje się z twardego miąższu kokosa. Jest nierafinowany, czyli tłoczony na zimno. Posiada zastosowanie zarówno w gastronomii, jak i w kosmetyce. Nadaje się do smażenia i pieczenia, zastępuje w kuchni margarynę, a dodatkowo nadaje potrawom delikatnego posmaku kokosa. W kosmetyce sprawdza się jako krem oraz odżywka do włosów.

Wartość odżywcza w 100 g:

  • Wartość energetyczna: 3606 kJ / 862 kcal
  • Tłuszcz: 100 g
    • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 94 g
  • Węglowodany: 0 g
    • w tym cukry: 0 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 0 g

Uwagi:

Ślady brązowego osadu są naturalne dla kokosa. Olej przybiera formę stałą w temperaturze poniżej 24 stopni Celsjusza.

Zalecane warunki przechowywania:

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania słońca. Nie wymaga przechowywania w lodówce.

 
 
 
 
 

Sprawdź także