Kod produktu: 5908310446561
Wystaw opinię o produkcie
OLEJ ARGANOWY ECO - ETJA - 50 ml
SKŁADNIKI
- Ekologiczny olej zimnotłoczony arganowy (Argania Spinosa Kernel Oil)
OPIS 100% naturalny, nierafinowany, kosmetyczny olej arganowy, tłoczony na zimno z świeżych orzechów drzewa arganowego. Olej jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, głównie omega 3-6-9, oraz witaminę E w formie tokoferoli oraz karotenoidy - naturalne antyoksydanty, które chronią skórę przed działaniem wolnych rodników. Olej ten jest doskonały do pielęgnacji wrażliwej, suchej i starzejącej się skóry, wspomaga jej regenerację i opóźnia procesy starzenia. Nadaje się również do masażu, kąpieli oraz jako naturalny dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zapytaj o produkt
Administratorem danych osobowych jest URVIT Michał Urbański. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Udostępnianie karty produktu
Koszty dostawy wybranego produktu
-
InPost Paczkomaty 24/7 13,99 zł
-
Pocztex - kurier Poczty Polskiej 10,99 zł
-
InPost Kurier 15,99 zł
-
DHL Kurier 16,99 zł
-
DPD Kurier 20,99 zł
-
Odbiór osobisty - Darmowa
Opieńskiego 1, 60-685 Poznań
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Opis prodktu
SKŁADNIKI
- Ekologiczny olej zimnotłoczony arganowy (Argania Spinosa Kernel Oil)
OPIS 100% naturalny, nierafinowany, kosmetyczny olej arganowy, tłoczony na zimno z świeżych orzechów drzewa arganowego. Olej jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, głównie omega 3-6-9, oraz witaminę E w formie tokoferoli oraz karotenoidy - naturalne antyoksydanty, które chronią skórę przed działaniem wolnych rodników. Olej ten jest doskonały do pielęgnacji wrażliwej, suchej i starzejącej się skóry, wspomaga jej regenerację i opóźnia procesy starzenia. Nadaje się również do masażu, kąpieli oraz jako naturalny dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.